Αρχική Περιβάλλον "Χελιδονίσματα 2013»:Υποδεχόμαστε την Άνοιξη, φτιάχνουμε χελιδονοφωλιές! (10, 30, 31/3, 1/4)

"Χελιδονίσματα 2013»:Υποδεχόμαστε την Άνοιξη, φτιάχνουμε χελιδονοφωλιές! (10, 30, 31/3, 1/4)

poster-copy_WEB

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, για μια ακόμη χρονιά, διοργανώνει τα «Χελιδονίσματα» και μας προσκαλεί να υποδεχθούμε την Άνοιξη και τους προάγγελούς της, τα χελιδόνια, φτιάχνοντάς τους μια φωλιά!

Τα υλικά απλά, αλλά δυσεύρετα για τα χελιδόνια: πηλός, για να αντικαταστήσει το χώμα που τα χελιδόνια δυσκολεύονται πλέον να βρουν μέσα στις πόλεις και πολύς ενθουσιασμός! Τα παιδιά με τη βοήθεια της Ορνιθολογικής θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν φωλιές, ώστε να τις τοποθετήσουν στη συνέχεια στο σπίτι τους, προσφέροντας στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και θα πραγματοποιηθούν:

Στην Αθήνα:

  •  Στο ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ στο Ίλιον την Κυριακή 10 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 14:00.  Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στον χώρο μπροστά από το Γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη των Δήμων Αγίων Αναργύρων-Καματερού, του Δήμου Ιλίου, του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), καθώς και του Μητροπολιτικού Φορέα Ανάπλασης και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής.

Στη Θεσσαλονίκη:

  • Στην είσοδο του Μεγάρου X.Α.Ν.Θ (στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) το Σάββατο 30 Μαρτίου  από τις  10:00 έως τις 13:30, σε συνεργασία με τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης.
  •     Στο ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ (Αναψυκτήριο) την Κυριακή 31 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 13:30, σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης.
  •      Στον ίδιο χώρο στο ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ την Δευτέρα 1 Απριλίου από τις 09:00 έως τος 13:30, αποκλειστικά για δημοτικά σχολεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.