Αρχική Νέα Χορογραφία και Θεατρικό Παιχνίδι στον Πάγο με τη Φαρίντα Γκαλίμοβα

Χορογραφία και Θεατρικό Παιχνίδι στον Πάγο με τη Φαρίντα Γκαλίμοβα

Τα παιδιά θέλουν να μάθουν πατινάζ, αλλά δεν γνωρίζετε πού να απευθυνθείτε, καθότι στην Ελλάδα δεν έχουμε παράδοση στα αθλήματα του πάγου.
Το Θέατρο Στον Πάγο είναι μια νέα εμπειρία για τα παιδιά που θέλουν να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και διασκεδαστικά. Έτσι, το Θέατρο στον Πάγο ξεκινά στην Αθήνα και ψάχνει για μέλη που έχουν ενθουσιασμό και όρεξη να μάθουν τη νέα τεχνική.

Το Θέατρο στον Πάγο συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο σύνολο τις καλλιτεχνικές και αθλητικές εκφράσεις του πατινάζ, προσθέτοντάς τους ένα θέμα με τη μορφή παραμυθιού, χορογραφίας και παιγνιδιού.

Σκοπός του Θεάτρου είναι να διδαχθεί το πατινάζ σε αγόρια και κορίτσια χρησιμοποιώντας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ σαν μέσον με το οποίο αυτά θα αρχίσουν να αγαπούν το πατινάζ και θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το σπορ αυτό. Πρόσθετο κίνητρο αποτελούν οι θεατρικές παραστάσεις μπροστά στο δικό τους κοινό από γονείς και φίλους.

Το Θέατρο είναι ανοιχτό σε παιδιά μεταξύ 3 και 16 ετών κάθε επιπέδου ικανότητας, από αρχάρια με μηδενική εμπειρία μέχρι και προχωρημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Φαρίντα Γκαλίμοβα, πρωταθλήτρια πατινάζ πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

email: icesk8@otenet.gr τηλ.: 697 38 38 312, στα Ελληνικά, Αγγλικά ή Ρώσικα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.