Αρχική InfoTeens Sports Χορογραφίες bungee-jumping στο Λονδίνο

Χορογραφίες bungee-jumping στο Λονδίνο

Το Λονδίνο ζει και αναπνέει σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων αυτές τις μέρες και πολλές τάσεις, events και projects προβάλλονται από καλλιτεχνικές ομάδες στους δρόμους, αλλά και τις... γέφυρες της πόλης.

Το νέο project της ριζοσπαστικής Αμερικανίδας χορογράφου Elizabeth Streb μάγεψε τις τελευταίες μέρες κατοίκους και επισκέπτες στην πόλη. Η χορογραφία εμπνέεται το Ολυμπιακό κλίμα των ημερών με τίτλο «One Extraordinary Day» και αποτελεί ένα χορευτικό εγχείρημα με extreme στοιχεία καθώς οι performers έκαναν bungee-jumping από τη Millenium Bridge, έστησαν χορογραφία πάνω στο London Eye και εντυπωσίασαν κάθε περαστικό χορεύοντας πάνω σε σκαλωσιές στη Trafalgar Square.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.