Αρχική Νέα Χορός για ταλαντούχους μικρούς

Χορός για ταλαντούχους μικρούς

Ροζ τουτού, χρωματιστά κορμάκια και γκέτες. Πιρουέτες, άλματα στον αέρα, αρμονία, χάρη, ομορφιά. Ρούχα που συνδέονται αυτόματα με μικρές χορεύτριες και φιγούρες ονειρικές, αλλά και αρκούντως δυναμικές. Το όνειρο των περισσότερων κοριτσιών ηλικίας 5-10 ετών –αλλά και των μαμάδων τους- είναι κάποια στιγμή να δουν τον εαυτό τους στη σκηνή ως σολίστ σε μεγάλους ρόλους. Βέβαια, αν θέλουμε να δούμε το ζήτημα του χορού και πιο εξειδικευμένα, ως άσκηση, εκτός από την πνευματική καλλιέργεια, ένα παιδί που θα πάρει μαθήματα χορού, σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποκτήσει ωραία στάση, θα ψηλώσει (μακραίνει η σπονδυλική στήλη), θα γυμναστεί σωστά και φυσικά θα νιώσει ευεξία, χαρά και ενέργεια, ενώ συγχρόνως, θα βοηθηθεί και στην προσωπική του ζωή, να ξεπερνά θετικά και με εμπιστοσύνη στον εαυτό του όσα του συμβαίνουν.
Κι αν πιστεύετε ότι το βλαστάρι σας έχει ταλέντο στο χορό, το στούντιο «Ατελιέ Σώματος» (γωνία Αριστοδήμου 13 και Κλεομένους, Λυκαβηττός) αναζητάει ταλαντούχα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών για ομαδικά μαθήματα κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού.
Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε το 210/7215172 ή στο 697/4316767


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.