Αρχική Περιβάλλον Χρήσιμες συμβουλές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες

Χρήσιμες συμβουλές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες

* Βρύσες και χερούλια από μπρούντζο και χρώμιο καθαρίζονται εύκολα με χρώμιο.

* Ο καμένος πάτος της κατσαρόλας σας θα καθαρίσει τέλεια αν βάλετε ένα κρεμμύδι να βράσει για λίγα λεπτά.

* Τα ασπρόρουχά σας έγιναν ροζ από κάποιο κόκκινο ύφασμα, που τρύπωσε κατά λάθος στο πλυντήριο; Πλύντε τα μία φορά στο χέρι και έπειτα βάλτε τα πάλι στο πλυντήριο όπου θα τα πλύνετε σε χαμηλότερη θερμοκρασία, αφού προσθέσετε μαζί με το απορρυπαντικό και λίγη σόδα.

* Εάν το σίδερο άφησε λεκέ στην μπλούζα σας, τρίψτε τη με ένα πανάκι ποτισμένο με λευκό ξίδι. Έπειτα τρίψτε τη με υγρό σαπούνι και τέλος ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

* Μία καλή εναλλακτική λύση για το καθάρισμα του χαλιού σας είναι το αλεύρι ή το αλάτι. Αφήστε για μία νύχτα και την επομένη σκουπίστε το χαλί με ηλεκτρική σκούπα.

* Τα ξύλινα έπιπλά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, το αντιηλιακό γαλάκτωμα μπορεί να θρέψει και να τα γυαλίσει (περάστε τα ξύλινα έπιπλα με ένα βαμβάκι βουτηγμένο στο αντιηλιακό).

(Οι πληροφορίες είναι από το βιβλίο "Νοικοκυρές σε δράση")


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.