Αρχική Διάφορα Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια με την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη

Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια με την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη

Κάποτε οι άνθρωποι έφτιαχναν τις δικές τους «ταινίες» με τα μάτια της φαντασίας τους! Η Σάσα Βούλγαρη διαλέγει από το πλούσιο ρεπερτόριό της παραμύθια και πρωτότυπες παραδόσεις από τη Ρωσία, τη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Αμερική, και φυσικά την Ελλάδα και άλλα μέρη του κόσμου, που μας μιλούν για ζεστασιά των Χριστουγέννων, και τη χαρά της προσμονής μιας νέας χρονιάς!
Με λιτά και ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, παράξενα μουσικά όργανα απ’ όλον τον κόσμο, τραγούδια και πλούσιους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ, ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΑΦΗΓΗΣΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Πρόγραμμα:

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
•η γριά και το καρκαντζέλι (Καρδίτσα)
•η Πλούμπω στο μύλο (Θεσσαλία)
•μια απλή ιστορία (της Σάσας Βούλγαρη)

28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
•της Παναγιάς το λουλούδι
•το Άνθος του Γιαλού, του Α. Παπαδιαμάντη
•η ιστορία του 4ου μάγου

29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
•των γιορτών τα φαγώσιμα (Καρόλου Ντίκενς)
•ο πατερούλης ο Μόροτσκο (Ρωσία)
•ο μύλος των καλικαντζαραίων (‘Ιμβρος)

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς (που επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας τους και συνοδεύουν έως και δύο παιδιά).

Για τη διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων στους δικαιούχους – κατόχους κάρτας ανεργίας απαιτείται κράτηση θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα πρωινά μία ώρα πριν την παράσταση, ή τηλεφωνικά στο 210 3418579 με σειρά προτεραιότητας

Αίθουσα: Κινηματογράφος
Εισιτήρια: €8, Ομαδικό (άνω των 10 ατόμων): €6

Εισιτήρια προπωλούνται και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα πρωινά μία ώρα πριν την παράσταση.

Εισιτήρια προπωλούνται και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC.

Ωράριο λειτουργίας PUBLIC: Σάββατο, 09:00 – 20:00
Καθημερινές, 09:00 – 21:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.