Αρχική Διάφορα Χριστουγεννιάτικα πρωινά εργαστήρια στον Παραμυθοπλάστη (27-30/12)

Χριστουγεννιάτικα πρωινά εργαστήρια στον Παραμυθοπλάστη (27-30/12)

Ο Παραμυθοπλάστης προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να συμμετάσχουν στα χριστουγεννιάτικα πρωινά εργαστήρια που διοργανώνει από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου καθημερινά από τις 9 έως 13 το μεσημέρι. Τα παιδιά κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, θα απασχοληθούν με το εργαστήριο «Έτη φωτός, δρόμοι αστεριών!». Αλήθεια γιατί τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που “ευδοκιμούν” τ ‘αστέρια; Και οι δρόμοι που φωτίζουν μέσα στα σκοτεινά, που οδηγούν; Παιχνίδια με τους πλανήτες, ιστορίες με μπόλικο φως, κατασκευές με σκιές και νοστιμιές παραδοσιακές μα και ανατολίτικες!

Παρέχεται κολατσιό και δεκατιανό καθώς και όλα τα υλικά για τις δραστηριότητες!

Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε πιο νωρίς ο Παραμυθοπλάστης θα είναι ανοιχτός από τις 8:00. Η ώρα αναχώρησης είναι το αργότερο μέχρι της 14:00.

ΠΑΡΑΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ
Παναγή Τσαλδάρη 17, Περιστέρι
210 57 74 599, 6973 31 99 71


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.