Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Κατεβάστε το δέντρο, γυαλίστε τις μπάλες, ξετυλίξτε τις κορδέλες, τσεκάρετε τα φωτάκια, ξεσκονίστε τα τρίγωνα, αγοράστε γαλοπούλα και υλικά για πολλά γλυκά, χαρτί περιτυλίγματος και κάρτες, και ελάτε στον Πολυχώρο Μεταίχμιο να γιορτάσουμε μαζί τα πιο μαγικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Σας περιμένουμε με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και γιορτινά εργαστήρια για παιδιά και φυσικά πολλά βιβλία για να κάνετε δώρα σ’ αυτούς που αγαπάτε! Αφήστε μας και την ευχή σας για τον καινούργιο χρόνο στο μεγάλο βιβλίο των ευχών που θα βρείτε στο ισόγειο του Πολυχώρου.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
• στις 11 το πρωί

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για παιδιά από 7 ετών: Φτιάξε τη δική σου χριστουγεννιάτικη ιστορία. Το εργαστήριο συντονίζει η εκπαιδευτικός Άλκηστη Χρονάκη και διαρκεί μία ώρα.

• στις 12:30 το μεσημέρι

Εργαστήριο για παιδιά με γιορτινές κατασκευές. Με τη βοήθεια της νηπιαγωγού Βάσως Κονδύλη θα φτιάξετε τη χριστουγεννιάτικη κάλτσα του Αϊ-Βασίλη γεμάτη δώρα για να την κρεμάσετε στο δέντρο ή στο τζάκι ή για να στολίσετε το δωμάτιό σας.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
• 11:00 με 13:00

Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ για τις γιορτινές αγορές σας. Τα παιδιά σας από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι μπορούν να φτιάξουν με τη βοήθεια της νηπιαγωγού Βάσως Κονδύλη πανέμορφα αστέρια που θα φωτίσουν το δωμάτιό τους.

• Η είσοδος είναι ελεύθερη στις εκδηλώσεις με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580. Στην τελευταία δράση (Κυριακή, 23/12) δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής.

• Οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 4 ετών) του σχολείου σας για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.