Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Χριστουγεννιάτικες ευκαιρίες στα Leroy Merlin

Χριστουγεννιάτικες ευκαιρίες στα Leroy Merlin

Η Leroy Merlin, με τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στη διακόσμηση, στα είδη κήπου, στα εργαλεία και στις κατασκευές, φροντίζει και αυτά τα Χριστούγεννα να είναι το σπίτι σας όμορφο και στολισμένο με εκατοντάδες εορταστικές και οικονομικές προτάσεις.

Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε:

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 2 μέτρων μόνο 19,99€,

180 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια μόνο 7,99€.

Επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα Leroy Merlin μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου,επωφεληθείτε από απίστευτα χαμηλές τιμές σε εκατοντάδες εναλλακτικές προτάσεις και αξιοποιήστε τις συμβουλές του εξειδικευμένου μας προσωπικού, για να διαμορφώσετε και να ζήσετε τη μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που επιθυμείτε στο σπίτι σας.

Αν δε μπορείτε να μετακινηθείτε σε ένα από τα καταστήματα Leroy Merlin, μπορείτε να κάνετε την παραγγελίας σας μέσω τηλεφώνου και να προγραμματίσετε την αποστολή της παραγγελίας σας πανελλαδικά. Κι αν ανακαλύψετε πως κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε πωλείται αλλού φθηνότερα, η LEROY MERLIN δεσμεύεται να σας επιστρέψει τη διαφορά και μάλιστα ΔΙΠΛΑΣΙΑ*.

Καταστήματα LEROY MERLIN

Ελ. Βενιζέλος ● Πειραιώς ● Πυλαία Θεσσαλονίκης ● Νίκαια Λάρισας

Τηλ. επικοινωνίας: 210 62 56 200.

*Οι όροι και οι προϋποθέσεις σημειώνονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.leroymerlin.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.