Αρχική Διάφορα Χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο Βυζαντινό Μουσείο (17-18/12)

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο Βυζαντινό Μουσείο (17-18/12)

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το προσεχές σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου, διοργανώνει για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών εργαστήριο χριστουγεννιάτικων κατασκευών με ελεύθερη είσοδο.
Οι μικροί επισκέπτες θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια, με αφετηρία βυζαντινές και μεταβυζαντινές εικόνες και άλλα επιλεγμένα αντικείμενα από τις συλλογές του Μουσείου, τα οποία εικονογραφούν διαφορετικά επεισόδια από την αφήγηση της Γέννησης του Χριστού.
Ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν στο κάθε πρόγραμμα είναι περιορισμένος, για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 213 213 9507 (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ώρες έναρξης των χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων είναι στις 10:00 και στις 12:00.

Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Βασ. Σοφίας 22, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.