Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Χριστουγεννιάτικη εορταγορά για καλό σκοπό στην Τεχνόπολη (1-2/12)

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά για καλό σκοπό στην Τεχνόπολη (1-2/12)

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογό ς«Το Κύτταρο» πραγματοποιεί τη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. «Το Κύτταρο» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που ενήλικες με εμπειρία καρκίνου στην παιδική ή εφηβική ηλικία ίδρυσαν στα τέλη του 2007. Αποτελεί «αδελφό» σύλλογο με την «Φλόγα», Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, στους κόλπους της οποίας έκαναν και τα πρώτα τους βήματα τα σημερινά μέλη του Κυττάρου ως «Ομάδα Νέων της Φλόγας». Τα «τότε» παιδιά της Φλόγας είναι τα «τωρινά» μέλη του Κυττάρου. Τακτικά μέλη του Συλλόγου είναι τα ίδια τα άτομα που έχουν νοσήσει στο παρελθόν ως παιδιά ή έφηβοι, ενώ ως αρωγά μέλη μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν και να συμπράξουν προς εκπλήρωση των στόχων του Κυττάρου.

Επισκεφθείτε το χριστουγεννιάτικο ''παζάρι'' του Κυττάρου, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ στην Αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός» Κτίριο «Δ4» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100-Γκάζι). Τα μέλη του συλλόγου σας περιμένουν με πολλά χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, χειροτεχνίες, κοσμήματα, παιχνίδια, βιβλία και δώρα, σπιτικές λιχουδιές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Πανελλήνιος Σύλλογος «Το Κύτταρο»
Αιγίου 6-8, Γουδί 115 27, Αθήνα
210748500, f


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.