Αρχική Διάφορα Χριστουγεννιάτικη κουκλοκαραγκιοζοϊστορία» στις «Φιγούρες & Κούκλες»

Χριστουγεννιάτικη κουκλοκαραγκιοζοϊστορία» στις «Φιγούρες & Κούκλες»

«Καλήν εσπέρα άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας στο θεατράκι μου ελάτε μαζί με το μικρό σας!», τραγουδά ο Καραγκιόζης και καλεί μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν την «Χριστουγεννιάτικη κουκλοκαραγκιοζοϊστορία».
Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι μόνος του στο πανί, στο εργαστήριο του Αϊ-Βασίλη ένα μικρό κουκλίστικο ξωτικό προσπαθεί να φτιάξει δώρα για τα κολλητήρια του Καραγκιόζη, αλλά και τα κολλητήρια όλου του κόσμου.
Ο Τάσος Κώνστας, η Αλεξία Αλεξίου, οι φιγούρες και οι κούκλες τους έφτιαξαν την πιο Χριστουγεννιάτικη ιστορία, τη «Χριστουγεννιάτικη κουκλοκαραγκιοζοιστορία» και την παρουσιάζουν για λίγες μέρες ακόμα στις «Φιγούρες & Κούκλες».

«ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ»: Τριπόδων 30 Πλάκα (μετρό Ακρόπολη)
Τηλ. 210 3227507
Δευτέρα 26/12 : 11.30 π.μ. & 1.30 μ.μ.
Τετάρτη 28/12 , Πέμπτη 30/12 : 5.00 μ.μ.
Εισ 6 ευρώ
Διάρκεια : 45 λεπτά
- για παιδιά άνω των 3 ετών-


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.