Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο για παιδιά Δημοτικού στο μουσείο Ηρακλειδών

Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο για παιδιά Δημοτικού στο μουσείο Ηρακλειδών

Το Σάββατο και την Κυριακή 15 & 16 Δεκεμβρίου το Μουσείο Ηρακλειδών έχει ετοιμάσει για τα παιδιά του Δημοτικού σειρά εκδηλώσεων:

"Ξαναγράφοντας Χριστουγεννιάτικες ιστορίες" : δίωρα μαθήματα λογοτεχνίας και δημιουργικής γραφής με τη Χριστίνα Κόλλια για παιδιά 8-12 ετών:
Αφηγήσεις, συζητήσεις, χριστουγεννιάτικα μουσικά ακούσματα και θεατρικό παιχνίδι, θα προσφέρουν στα παιδιά την ιδανική ατμόσφαιρα για να ξαναγράψουν τα πασίγνωστα χριστουγεννιάτικα παραμύθια, αποκτώντας την προσωπική τους συλλογή.

“Το ευλογημένο το μαντρί” του Φώτη Κόντογλου, από το βιβλίο: “Διηγήματα των Χριστουγέννων απ’όλο τον κόσμο”
Σάββατο 15/12, ώρα 11:00-13:00
“Κάθε χρόνο ο Άγιος Βασίλης τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς γυρίζει από χώρα σε χώρα κι από χωριό σε χωριό, και χτυπά τις πόρτες για να δει ποιος θα τον δεχτεί με καθαρή καρδιά…”

Σκοπός των μαθημάτων είναι η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των παιδιών και η καλλιέργεια της έκφρασης του λόγου, προφορικού και γραπτού. Με αφορμή χριστουγεννιάτικα κλασσικά παραμύθια, τα παιδιά μαθαίνουν με τρόπο βιωματικό κι ευχάριστο να πλάθουν ιστορίες, αποκτώντας ένα δώρο ανεκτίμητο: την προσωπική τους συλλογή και δημιουργία.

Κόστος:
20 € /άτομο
10 % έκπτωση σε αδέρφια
Συμπεριλαμβάνεται το κόστος υλικών

 “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ"

Κυριακή 16/12, ώρα 11:30-13:30

Παιδικό εργαστήρι Κατασκευής Χριστουγεννιάτικης Κάρτας με την Pascaline Bossu.
Με την τεχνική του λινόλαιου, κολλάζ, χρυσό χρώμα και πούλιες, τα παιδιά θα κατασκευάσουν τις δικές τους χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες.
Κόστος: 20 €, συμπεριλαμβανομένων των υλικών


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.