Αρχική InfoMommy Νέα Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτι από την Kiehl’s

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτι από την Kiehl’s

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διοργανώνει η εταιρεία καλλυντικών Kiehl’s, σήμερα το απόγευμα στο Hondos Center Κολωνακίου (Μέρλιν 6).

Τον σκοπό στηρίζουν γνωστές προσωπικότητες όπως οι Γιώργος Καραμίχος, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Μάρα Δεσύπρη, Άλεξ Καββαδίας, Ελένη Ψυχούλη, Βασίλης Καλλίδης, Μίνα Μπιράκου και Αλέξανδρος Παρθένης που αναλαμβάνουν για μια μέρα το ρόλο πωλητή.

Η Kiehl’s θα προσφέρει στο σωματείο «Ελίζα», τα έσοδα από το σύνολο των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο corner της στο Ηondos Center Κολωνάκι.

Το πάρτι ξεκινάει στις 4 και θα διαρκέσει έως τις 8.

Ο Ξενώνας SOS ΕΛΙΖΑ φιλοξενεί βρέφη και νήπια έως 5 ετών λειτουργώντας για τα παιδιά αυτά με πολλαπλούς τρόπους: άμεση προστασία από περαιτέρω κακοποίηση ή παραμέληση, ενδελεχή διάγνωση έτσι ώστε να εκτιμηθεί η δυνατότητα της οικογένειας να φροντίσει καλύτερα το παιδί, σύνθετη θεραπευτική παρέμβαση, νομική κάλυψη για το συμφέρον του παιδιού, ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.