Αρχική InfoMommy Νέα Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM (15-20/12)

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM (15-20/12)

Ο Βήμα FM 99,5 σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου για την υποστήριξη των απόρων και άστεγων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Δίνοντας 1 μόλις ευρώ, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε βιβλίο από τους 500 τίτλους, που θα υπάρχουν στον χώρο.

Οι 20.000 τόμοι που θα διατίθενται καλύπτουν ένα πλήθος θεματικών όπως από τη λογοτεχνία, την ιστορία και την τέχνη, μέχρι τη μαγειρική, το ταξίδι και το παιδί.

Την εκδήλωση, θα αγκαλιάσει πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών οι οποίοι, θα διαβάσουν παραμύθια και θα προτείνουν βιβλία. Μεταξύ άλλων θα παραβρεθούν οι: Παύλος Χαϊκάλης, Κάτια Δανδουλάκη, Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αντώνης Λουδάρος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Πέτα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου και Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Πότε: Πέμπτη 15 έως και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ.

Golden Hall,
Λεωφ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.