Αρχική InfoMommy Νέα Χριστουγεννιάτικο bazaar για παιδιά με ειδικές ανάγκες (17&18/12)

Χριστουγεννιάτικο bazaar για παιδιά με ειδικές ανάγκες (17&18/12)

Χριστουγεννιάτικο bazaar υπέρ του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 & 18 Δεκεμβρίου, έξω από τα Friday’s στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Π.Φάληρο.

Στο bazaar θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, κατασκευές των παιδιών, κεριά, λογοτεχνικά βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα, γλυκά του κουταλιού, ζεστό ηδύποτο με κανέλα κ.ά.

Επίσης τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους αφού θα υπάρχει κλόουν στο χώρο της εκδήλωσης, θα μπορούν να κάνουν face painting αλλά και να δοκιμάσουν τις ζαχαροπλαστικές τους ιδιότητες δίπλα στη Μυρσίνη Λαμπράκη που θα φτιάξει χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσω εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στόχο την ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Το bazaar θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.