Αρχική Διάφορα Χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριάκειου στο Μετρό Συντάγματος (6-8/12)

Χριστουγεννιάτικο bazaar του Χατζηκυριάκειου στο Μετρό Συντάγματος (6-8/12)

Τριήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα ξεκινάει από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, έως την Πέμπτη 8 του μήνα, στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Ένα τριήμερο χαράς και αισιοδοξίας με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. ..

Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας δίνοντας παράλληλα μια μικρή βοήθεια για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Στο παζάρι θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, καλλυντικά, φυσικά προϊόντα, βιβλία, χειροποίητα είδη φτιαγμένα από τα παιδιά και τους εθελοντές και πολλά άλλα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.