Χριστούγεννα Ξανά! 5 διπλές προσκλήσεις

Το infokids.gr και το θέατρο Ηχοθέατρο σάς δίνουν τη δυνατότητα να μπείτε στη χριστουγεννιάτικη κλήρωσή μας και να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για μια μαγική παράσταση τα “Χριστούγεννα Ξανά” τη Δευτέρα 28, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Οπότε, γρήγορα, το ποντίκι στο χέρι και συμπληρώστε τη φόρμα.

Λίγα λόγια για το έργο
Τι συμβαίνει παραμονές Χριστουγέννων, μέρες γιορτινές, σε μία πόλη που αντλεί το κέφι και τη ζωντάνια της από το Δέντρο της Ζωής; Ποιο φοβερό νέο που έφερε ο εφημεριδοπώλης θα κάνει τις νοικοκυρές να σταματήσουν να φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα γλυκά; Γιατί έχασε το κέφι του ο μανάβης να τραγουδάει στην αγορά, ενώ ο κρεοπώλης αφήνει απούλητα τα διαλεχτά γιορτινά εδέσματα του;

Δηλαδή δεν θα γιορτάσουν οι κάτοικοι της πόλης φέτος τα Χριστούγεννα; Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί στο θέατρο Ηχοθέατρο τις μέρες των γιορτών.

Παιδιά μην αφήσετε να χαθούν η ζωή, το κέφι και τα Χριστούγεννα από τη πόλη. Ελάτε να παίξετε στην παράσταση, να γίνετε πουλιά και να βοηθήσετε να έρθουν τα Χριστούγεννα ξανά! Κι όταν ακόμη τελειώσει η παράσταση και όλα παν καλά, να πάρετε μαζί το “σποράκι της ζωής”, δώρο για τα Χριστούγεννα, σε όλα τα παιδιά.
“Χριστούγεννα ξανά!” λοιπόν και οι ΗΧόΜΥΘΟΙ εν δράσει και πάλι, προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους . Η ιστορία της Βασιλικής Χατζημανωλάκη συναντά τη μουσική  της Παναγιώτας Βασιλοπούλου φτιάχνοντας μια απολαυστική ηχοϊστορία σε συνδυασμό με το σκηνικό και μουσικό παίξιμο της Μαρούσας Κομηνού και της Αναστασίας Κοσμίδου.
Μια τρυφερή παραμυθένια παράσταση γεμάτη ζωντανή μουσική,  όπου η δράση των παιδιών αποκτά ουσιαστικό ρόλο στη λύση του παραμυθιού ακόμη και αφού τελειώσει η παράσταση. Ένα οικολογικό παραμύθι για την αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον που συνδυάζει την ελπίδα για αναγέννηση με το βαθύ νόημα των Χριστουγέννων.

ΗΧΟΘΕΑΤΡΟ
Μπουμπουλίνας 25, Δάφνη (*δείτε το χάρτη)
(Στάση Μετρό: Δάφνη)
Κρατήσεις θέσεων: 210 9026264
www.sitemaker.gr/msdafni

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το θέατρο Ηχοθέατρο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου (12:00μ.μ).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του – 5 νικητές και 3 αναπληρωματικοί) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

===============================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά: Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμούς (χρειάζονται και τρεις αναπληρωματικοί) από το 1 ως το 16 (όσες και οι συμμετοχές) θα έχει επιλέξει στην ουσία και τους  πέντε νικητές.
Φυσικά δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχει λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

===============================================================

Αγαπητοί Φίλοι, η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
1) Μιχάλης Καστανίδης
2) Βασιλική Τζαβάρα
3) Αθηνά Χατζηφωτίου
4) Χρυσάνθη Ματεντζόγλου
5) Ελένη Πουπουλίδου

Αναπληρωματικοί είναι:
1) Ειρήνη Χρυσανθαπούλου
2) Κατερίνα Βαρελά
3) Γιώργος Μπασαδήμας

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.

Με Εκτίμηση,
Infokids.gr Team

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.