Αρχική Διάφορα Χριστούγεννα στο Mediterranean Cosmos

Χριστούγεννα στο Mediterranean Cosmos

Το Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη με μια μαγική Μηχανή του Χρόνου, ο Μικρός Τυμπανιστής και ο Θρόνος του Αϊ Βασίλη σας περιμένουν για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στο Mediterranean Cosmos, όπου θα λειτουργούν το παραμυθένιο carousel και το τρενάκι του Αϊ Βασίλη.

Ο γνωστός παππούς με τα κάτασπρα μαλλιά και το βροντερό γέλιο περιμένει στο θρόνο του τους μικρούς μας φίλους για να τους χαρίσει μια ζεστή αγκαλιά και μια
φωτογραφία και ο χριστουγεννιάτικος κόσμος του Μικρού Τυμπανιστή ζωντανεύει και γεμίζει με παραμύθια και μουσική!

Τα παιδιά θα μπορούν να ακούσουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κλασικά παραμύθια, να απασχοληθούν δημιουργικά στα εικαστικά εργαστήρια και να παίζουν θέατρο. Επίσης θα πραγματοποιηθούν μουσικοκινητικά παιχνίδια και τα παιδιά θα μάθουν να φτιάχνουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου, με εξαίρεση τις 25 και 26 του μήνα οπότε δεν θα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.

Και μην ξεχνάτε! Τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια σας περιμένουν στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου για να φωτογραφηθείτε και να στείλετε τις ευχές σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.