Αρχική InfoMommy Νέα Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο πλευρό εκείνων που το έχουν ανάγκη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο πλευρό εκείνων που το έχουν ανάγκη

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών από κάθε χώρο απέναντι στις ανάγκες των συναθρώπων μας, είναι ό,τι πιο σημαντικό βλέπουμε στις μέρες μας. Έτσι, ο  Χριστόφορος Παπακαλιάτης πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε και πραγματοποίησε την απόφασή του σχετικά με την προβολή της μεγάλης κινηματογραφικής του επιτυχίας "Αν...".

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης πραγματοποίησε σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της ταινίας και τους συμπαραγωγούς της, μια ειδική προβολή της ταινίας "Αν..." σε όλα τα Village Cinemas ανά την Ελλάδα, το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, όπου όλα τα έσοδα από τα εισητήρια δόθηκαν μέσω δωροεπιταγών σε οικογένειες και παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη για να καλύψουν βασικά αγαθά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.