Αρχική Νέα Χτίστε μαζί με τα παιδιά σας στο εργαστήρι φυσικής δόμησης (12 έως 15/7)

Χτίστε μαζί με τα παιδιά σας στο εργαστήρι φυσικής δόμησης (12 έως 15/7)

Στους Ωραιούς της βόρειας Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Ιούλη το επόμενο εργαστήρι με θέμα τη φυσική δόμηση και το cob.
Θα γνωρίσουμε το χώμα και το άχυρο σαν δομικά υλικά, θα μυηθούμε στις κατασκευές με τη χρήση φυσικών υλικών και θα επιχειρήσουμε μια μεγάλη γκάμα από μικρο-κατασκευές με στόχο να υπάρξει μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων του ταπεινού χώματος.

Θεματολογία:
-Επιλογή των κατάλληλων υλικών για χτίσιμο.
-Θεωρία του πηλού.
-Θεμελίωση και τοιχοποιίες από φυσικά υλικά
-Στέγες
-Επιχρίσματα.
-Πατώματα
-Φυσικές βαφές.
-Ενεργειακός σχεδιασμός.
Πρόγραμμα δραστηριοτήτων: Στόχος είναι να υπάρχει καθημερινά μια οκτάωρη (+) ενασχόληση με ενδιάμεση διακοπή για ελαφρύ γεύμα και θεωρία.

Τόπος: Το κτήμα του Αντώνη στους Ωραιούς. Μια έκταση 25 στρεμμάτων με λεύκες, δίπλα στη θάλασσα.

Χρόνος: Aπό Πέμπτη 12 έως και Κυριακή 15 του Ιούλη. Η συγκέντρωση και η ενημέρωση των συμμετεχόντων θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης.

Διαμονή: Με σκηνές στο χώρο του εργαστηρίου

Κόστος συμμετοχής: 80€ ανά άτομο, ποσό που συμπεριλαμβάνει και την διατροφή (πρωϊνό, γεύμα, δείπνο).
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη φυσική δόμηση στο άρθρο του Infokids http://www.infokids.gr/2012/05/cob-%CF%87%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%80%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-1-46/ ή στο www.cob.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Τηλεφωνήστε στο 6974065695 (Παναγιώτης Παρασκευόπουλος) ή στείλτε mail στο pparask802@gmail.com, στο οποίο να αναγράφεται το όνομα, ο τόπος κατοικίας σας και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.