Ψάρι με λαχανικά

Το ψάρι είναι μία τροφή με σημαντική διατροφική αξία αλλά και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Αν τα παιδιά δυσανασχετούν στην όψη και τη μυρωδιά του τα λαχανικά που περιέχει αυτή η συνταγή θα… απαλύνουν τις αντιστάσεις τους.

Υλικά για 1 άτομο
1 μεγάλο ψάρι (καλό θα ήταν να βρείτε τσιπούρα) καλά καθαρισμένο
αλάτι, πιπέρι
φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
σέλινο ψιλοκομμένο
λίγο μαϊντανό
1 κόκκινη πιπεριά
1/3 ενός νεροπότηρου ελαιόλαδο

Παρασκευή
1. Πλένετε καλά το ψάρι και το αλατίζετε.
2. Σ’ένα τηγάνι με λίγο νερό, ρίχνετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, το σέλινο, το μαϊντανό και την κόκκινη πιπεριά, ενώ ανακατεύετε διαρκώς.
3. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και αφήνετε να βράσουν για ένα δεκάλεπτο.
4. Προσθέτετε το ψ’αρι, αφήνετε για λίγο να πάρει βράσεις και σερβίρετε.