Ψαρονέφρι με δεντρολίβανο

Ελκυστικό πιάτο, με λίγες θερμίδες, αλλά πλούσια διατροφική αξία.


Υλικά

400 γραμμ. ψαρονέφρι
1 κουτ. της σούπας άνηθο
1 κουτ. σούπας μαϊντανό
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Πλένετε και στραγγίζετε καλά το ψαρονέφρι. Το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και το τοποθετείτε σε αντικολλητικό ταψί. Πασπαλίζετε με τον άνηθο, το μαϊντανό, τα φυλλαράκια του δεντρολίβανου και προσθέτετε το κρεμμύδι.
Ρίχνετε στο ταψί σας ένα ποτήρι ζεστό νερό, το ελαιόλαδο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 C. Μόλις δείτε να παίρνει χρώμα το κρέας σας, το γυρίζετε από την άλλη πλευρά και συνεχίζετε το ψήσιμο. Αν δείτε ότι έχει πιει το νερό του, προσθέστε λίγο ακόμα ζεστό νερό.