Ψηλοτάκουνα στην εγκυμοσύνη; Τς! Τς!Τς

Οι γυναίκες stars Hollywood δεν μπορούν να αποχωριστούν τα ψηλοτάκουνά τους ούτε καν στην εγκυμοσύνη τους! Φαίνεται η λαχτάρα τους να μαγνητίσουν τα βλέμματα – πολιτών αλλά και φωτογράφων- είναι πιο έντονη από το να προφυλάξουν την υγεία του μωρού τους.

Anyway, ας μην γκρινιάζουμε, ας μην είμαστε politically correct ή συντηρητικούρες. Απλά σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες που τσιμπήσαμε από το ιντερνέτ, με όλες τις stars που ενώ βρίσκονταν σε ενδιαφέρουσα … μας κοίταζαν αφ’ υψηλού πάνω στα δεκάποντα plus τακούνια τους.

Nicole Richie

Ενώ βρισκόταν ήδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, πόζαρε – με την κοιλιά τούρλα – πάνω στα πανκ ψηλοτάκουνα σανδάλια της!

Hilary Duff

Διανύοντας μόλις τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν μπορούσε να αποχωριστεί φαίνεται τις γκρι Yves Saint Laurent ψηλοτάκουνες πλατφόρμες της.

Jessica Alba

Κι εσύ εδώ βρε Jessica;;; και σε συμπαθούσα τόσο! Βρε κοπέλα μου, επτά μηνών εγκυμονούσα, άσε τις Christian Louboutin πλατφόρμες σου για μετά τη γέννα!

Victoria Beckham

Όχι ότι μας ξάφνιασε η εμφάνισή της στο γάμο του Πρίγκηπα William και της Kate Middleton’s, αλλά δεν μπορούμε και να αφήσουμε ασχολίαστες τις Christian Louboutin γόβες της με τόοοοσο τακούνι. ‘Ελεος!