Αρχική InfoMommy Νέα Ψηφίστε για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και αναδείξτε τους πρωταγωνιστές του 2012

Ψηφίστε για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και αναδείξτε τους πρωταγωνιστές του 2012

Το κινηματογραφικό portal “SevenArt” γιορτάζει τον ερχομό του 2013 διοργανώνοντας για 3η συνεχή χρονιά τον μεγάλο κινηματογραφικό διαγωνισμό SevenArt Awards που θα αναδείξει τις καλύτερες ταινίες και τους πρωταγωνιστές του 2012.

Πέρα απ’ τα ετήσια βραβεία και τη γνώμη των ειδικών, το SevenArt επιδιώκει να δώσει το λόγο στους ίδιους τους θεατές, καθιερώνοντας τα Κινηματογραφικά Βραβεία Κοινού του ελληνικού internet.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2013, οι επισκέπτες του www.sevenart.gr/awards2013 μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των υποψηφίων σε 20 κατηγορίες τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του έτους, συμμετέχοντας παράλληλα σε κλήρωση, με έπαθλο δεκάδες κινηματογραφικά και άλλα δώρα.

Η ανακοίνωση και απονομή των Βραβείων στους έλληνες συντελεστές θα πραγματοποιηθεί -όπως και πέρσι- σε ειδική εκδήλωση στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013, που θα συνδυαστεί με avant premiere πολυαναμενόμενης ταινίας και ένα μεγάλο κινηματογραφικό party.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό μας, τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες και τη φόρμα για συμμετοχή στον διαγωνισμό στο http://www.sevenart.gr/awards2013


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.