Αρχική InfoTeens Νέα Ψυχολογικό εργαστήρι στον πολυχώρο "Διέλευσις"

Ψυχολογικό εργαστήρι στον πολυχώρο "Διέλευσις"

Εργαστήρι με στόχο την πρόληψη του άγχους στην εφηβεία, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, την ενθάρρυνση στη λήψη αποφάσεων και τον θετικό τρόπο σκέψης ξεκινάει από τον Ιανουάριο στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Διέλευσις".

Το εργαστήρι απευθύνεται σε προεφήβους 11-14 και εφήβους ηλικίας 15-18 ετών και την ευθύνη του συντονισμού έχει η ψυχοθεραπεύτρια
και εκπαιδευτικός Β'βάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρυσούλα Ιατρίδου.

"Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορούμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς, τις επιθυμίες και τους φόβους μας μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Χρησιμοποιώντας σαν ερέθισμα μια ιστορία, μια ζωγραφιά, φωτογραφίες, ρυθμικές κινήσεις, κολλάζ θα ανακαλύψουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Θα καταλάβουμε καλύτερα τους άλλους και θα βρούμε τρόπους να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους συνομήλικούς μας, να αποδεχτούμε την διαφορετικότητά τους και την δική μας. Επειδή ο καθένας είναι μοναδικός και όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή και τη χαρά".

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 16/1/2012

Πολυχώρος Πολιτισμού “διέλευσις”
Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη, Αθήνα
Τηλ.: 210 8613739


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.