Ωδείο Μουσική Δημιουργία Αθηνών

ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ  | Ηλιουπόλεως 58 και Αιθαλίδου 16, Νέος Κόσμος (μετρό Αγ. Ιωάννης)  | Τηλέφωνο 210.9022111 και 210.9012112

Ιστοσελίδα http://www.mousiki-dimiourgia.gr  | Email: oikonomakou_m@yahoo.gr

Το ωδείο Μουσική Δημιουργία Αθηνών μετά απο 18 χρόνια πετυχημένης πορείας, συνεχίζει με ίδιο αμείωτο κέφι να διδάσκει μουσική σε μικρούς και μεγάλους.
Στόχος του ωδείου όλα αυτά τα χρόνια είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική μέσα από σύγχρονους και εξελιγμένους τρόπους διδασκαλίας.
Στο ωδείο διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα, κλασικά (πιάνο, κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, μπάσο, φλάουτο, Ανώτερα θεωρητικά κ.ά.), μοντέρνα (πιάνο μοντέρνο, αρμόνιο, ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, σαξόφωνο, τρομπέτα, ακορντεόν, ντραμς κ.ά.) και λαϊκά (μπουζούκι ,τζουράς, τουμπελέκι,κ.άα). Ακόμα γίνεται διδασκαλεία κλασικού τραγουδιού (μονωδία), μοντέρνου τραγουδιού
και musical .

Εδώ και πολλά χρόνια, λειτουργεί τμήμα παιδικού και εφηβικού τραγουδιού, καθώς και χορωδία παιδική και ενηλίκων. Διδάσκουν έμπειροι καθηγητές με νέες ιδέες και πολλή αγάπη για τη μουσική με ειδικότητα στα μικρά παιδιά. Στο ωδείο μας σπούδασαν μουσική και τραγούδι πολύ γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και μουσικοί.

Πτυχία και διπλώματα αναγνωρισμένα απο το κράτος. Λειτουργούν ακόμα Προπαρασκευαστικό τμήμα μουσικολογίας για το μουσικό πανεπιστήμιο.
Μουσικοκινητικη αγωγή για παιδιά απο 3-6 ετών, Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και ενήλικες από παιδαγωγούς και καταξιωμένους ηθοποιούς.
Σχολή χορού με όλα τα είδη χορού και για όλες τις ηλικίες.
Δίδακτρα προσιτά σε όλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.