Όμορφο δέρμα, λαμπερά μαλλιά

Αυθεντικότητα, αισθησιασμός και αποτελεσματικότητα: Τρεις λέξεις που περικλείουν όλη τη φιλοσοφία της NUXE. Κι εμείς δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο συγκλονιστικό ξηρό λάδι Huile Prodigieuse®, που δημιουργήθηκε το 1992. Eίναι το 1ο Λάδι Ολοκληρωμένης Περιποίησης στα φαρμακεία, που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της NUXE και τις αξίες της.
Πρόκειται για ένα λάδι που θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση, πλούσια σε Πολύτιμα Φυτικά Έλαια (30%) και Βιταμίνη E.

Με μία μόνο κίνηση ομορφαίνει το δέρμα και δίνει λάμψη στα μαλλιά.
Μία ανεπανάληπτη σύνθεση με δερματολογικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
Αυτό το ξηρό λάδι Ολοκληρωμένης Περιποίησης και Λάμψης, με μοναδική, υπέροχη υφή και άρωμα, θρέφει, επανορθώνει και προστατεύει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με μία μόνο κίνηση.

Το Huile Prodigieuse® OR, εμπλουτισμένο με χρυσαφένια σωματίδια, χαρίζει μία διακριτική λάμψη στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
Η σύνθεσή του είναι πλούσια σε Πολύτιμα Φυτικά Έλαια-30% (Φουντουκιού, Μακαντέμια, Βόραγου, Αμυγδάλου, Καμέλιας, St. John’s Wort Oil), χωρίς συντηρητικά, χωρίς σιλικόνη και με φυτικής προέλευσης Εστέρες, το έλαιο αυτό περιέχει:
•98.8% συστατικά φυσικής προέλευσης για το Huile Prodigieuse®
•95.9% συστατικά φυσικής προέλευσης για το Huile Prodigieuse® OR

Για 17 χρόνια, η σειρά Huile Prodigieuse® έχει διψήφια ποσοστά ανάπτυξης. Σημειώνει επιτυχία στη Γαλλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο: σήμερα, 1 Huile Prodigieuse® πωλείται κάθε 11 δευτερόλεπτα στον κόσμο (1)!