Αρχική InfoTeens Style Όταν η Μπιορκ συνάντησε την επιστήμη...

Όταν η Μπιορκ συνάντησε την επιστήμη...

Να δείξει τη σύνδεση του ανθρώπου με τη μουσική αλλά και να οπτικοποιήσει τη μουσική μέσα από φυσικά φαινόμενα επιχειρεί η Μπιορκ μέσα από το τελευταίο της, και πλέον πειραματικό, άλμπουμ, το "Biophilia".

Η νέα δουλειά της ισλανδής τραγουδίστριας, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, περιέχει 10 τραγούδια που αναφέρονται στη γενετική, την κρυστάλλωση, την τεκτονική των γεωλογικών πλακών και τη σκοτεινή ύλη.

Εμπνευσμένη από τη θεωρία του αμερικανού βιολόγου Εντουάρντ Ο. Γουίλσον ότι τα ανθρώπινα όντα έχουν μια έμφυτη έλξη με τον φυσικό κόσμο, τα φυτά, τα ζώα ακόμα και τον καιρό, και κυρίως την αγάπη της για τα μαθηματικά και τη φυσική έφτιαξε ένα άλμπουμ – ύμνο στην επιστήμη.

Η νέα πρωτοτυπία της εκκεντρικής Μπιορκ πέρα από το θέμα, που είναι η φύση, είναι ότι το άλμπουμ κυκλοφορεί όχι μόνο σε μορφή cd αλλά και σε ψηφιακή μορφή μέσα από εφαρμογές για smart phones και βίντεο που παραδίδουν μαθήματα μουσικής. Καθένα από τα δέκα τραγούδια του άλμπουμ διαθέτει μια ειδική εφαρμογή με φυσιολατρικό χαρακτήρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.