Όταν οι νότες «χορεύουν» στην παιδική γωνιά του athensheart!

Το εμπορικό κέντρο athensheart καλωσορίζει το καλοκαίρι και αφιερώνει τον πρώτο του μήνα στη μουσική. Με νότες και τραγούδια προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να πάρουν μέρος στις πιο διασκεδαστικές μουσικές δραστηριότητες της παιδικής γωνιάς, κάθε Σάββατο από 4 έως 25 Ιουνίου, 12:00-16:00, εντελώς δωρεάν!

Σάββατο 4 και Σάββατο 18 Ιουνίου:
Η ημέρα για τους μικρούς επισκέπτες του athensheart ξεκινάει με την πιο συναρπαστική αφήγηση λαϊκού παραμυθιού με ζωντανή μουσική. Επιπλέον, face painting με θέμα τη μουσική περιμένει τους μικρούς λάτρεις των μεταμορφώσεων. Το παζλ των δραστηριοτήτων συμπληρώνεται με το εργαστήρι ζωγραφικής, με θέμα τη μουσική και το εργαστήρι μουσικής προπαιδείας.

Σάββατο 11 και Σάββατο 25 Ιουνίου:
Τα παιδιά μαθαίνουν να φτιάχνουν πρωτότυπα μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά. Επιπλέον, το εργαστήρι κρουστών και το εργαστήρι μουσικής προπαιδείας συνθέτουν το πιο διασκεδαστικό μουσικό απόγευμα για τους πιο λιλιπούτειους επισκέπτες.

Επισκεφθείτε τώρα κι εσείς με τους μικρούς συνοδούς σας τον πιο συναρπαστικό μουσικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας και ζήστε την πιο ξεχωριστή εμπειρία shopping και διασκέδασης.

Πού: Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Πότε: Ώρες λειτουργίας καταστημάτων, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
parking: 750 θέσεων
Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr