Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Όταν ο άνθρωπος πίσω από τον σταρ είναι εξίσου σημαντικός

Όταν ο άνθρωπος πίσω από τον σταρ είναι εξίσου σημαντικός

Τον αποκάλεσαν σνομπ και στριφνό κάποιοι δημοσιογράφοι, επειδή δεν θέλησε να πολυφωτογραφηθεί και να δώσει συνεντεύξεις κατά την παραμονή του στην Αθήνα. Ο ίδιος όμως αποδέχτηκε για 6η φορά την πρόσκληση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών να παραβρεθεί  στην πρεμιέρας της ταινίας του Λίνκολν, με τις 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, στο Παλλάς. Και ήταν ο ίδιος που ζήτησε τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή να διατεθούν στην Εταιρεία.

Και φυσικά, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν αρνήθηκε τη ζεστή τους πρόταση να είναι παρών στη γιορτούλα που ετοίμασαν προς τιμήν του τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Εταιρεία. Εκεί, ο απρόσιτος σταρ, μακριά από τα φώτα και τους προβολείς, αφέθηκε, γλύκανε, πήρε τα παιδικά χέρια μέσα στα δικά του, τα κράτησε με ζεστασιά κοιτώντας τα παιδιά που με ανυπομονησία τον περίμεναν στα μάτια. Και έπειτα, στη διάρκεια της γιορτής, χειροκρότησε κάθε ένα σκετς και κάθε παιδί ξεχωριστά. Σιγομουρμούρισε τις μουσικές τους και στο τέλος δεν αρνήθηκε και ένα χορό. Αν δεν αξίζουν συγχαρητήρια στο ήθος του και το μεγαλείο της ψυχής του, τότε τι;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.