Αρχική Διάφορα Ώρα για Πάσχα - Ώρα για Kidom!

Ώρα για Πάσχα - Ώρα για Kidom!

Το Kidom φιλοξενεί για ακόμη μία φορά τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια για μία αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού και διασκέδασης.

Το Kidom, το αγαπημένο πάρκο των παιδιών στο Allou! Fun Park, μεταμορφώνεται και φέτος στον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη και της Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας. Υποδέχεται τους αγαπημένους χαρακτήρες του Nickelodeon προσκαλώντας τους μικρούς τους φίλους να τους γνωρίσουν από κοντά!

Από τις 16 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου, φοβερές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν όλα τα παιδιά που θα επισκεφθούν το Kidom. Όχι μόνο θα γνωρίσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από κοντά, αλλά θα παίξουν, θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα κερδίσουν φοβερά δώρα Μπομπ Σφουγγαράκης και Ντόρα Η Μικρή Εξερευνήτρια!

Το Kidom γίνεται ακόμα πιο παραμυθένιο, με θεματική διακόσμηση εμπνευσμένη από τον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη & του Πάτρικ το «Το Βυθό του Μπικίνι» και της Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας, στις πύλες και στα παιχνίδια του και καλεί όλους τους μικρούς φίλους του να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με δύο από τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς χαρακτήρες του Nickelodeon.

Η διασκέδαση συνεχίζεται στα απίθανα παιχνίδια του Kidom! Όλα τα παιδιά που παίζουν με Kidom Pass ή Allou! Fun Card θα συμμετέχουν σε συνεχείς κληρώσεις, διεκδικώντας πλούσια δώρα από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

*Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες παιχνιδιού με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη Mικρή Εξερευνήτρια, μπορείτε να μπείτε στο www.allou.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 4256999.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.