🎄🎅⛄ Χριστουγεννιάτικο Camp στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης!

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης ετοιμάζει για εσάς, ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-10 ετών.

Το Μουσείο φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζει για εσάς, ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5-10 ετών, από τη Τρίτη 26 έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 ώρα 09:00-13:00.

Βιωματικές δράσεις, αφιερωμένες στην όμορφη αυτή εποχή, παιχνίδια με τις τέχνες και δραστηριότητες που εξάπτουν τη φαντασία κάθε παιδιού.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου μας, μέσα από μια σειρά βιωματικών δραστηριοτήτων βασισμένες στα παραμύθια, τα εικαστικά, τη μουσική, το θέατρο, με στόχο την απόκτηση νέων γνώσεων, μέσα από τρόπο ευφάνταστο και φυσικά πάντα μέσα από το ομαδικό πνεύμα και την κατάκτηση καινούριων εμπειριών.

Αναλυτικά

Περίοδοι διεξαγωγής: 26/12/23-29/12/23 και 02/01/24-05/01/24, διάρκεια τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών ανά περίοδο και ώρες 9:00 έως 13:00.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών
Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: σακίδιο, παγούρι και άνετα ρούχα.
Το κόστος συμμετοχής είναι για κάθε περίοδο είναι εξήντα ευρώ (60€) ενώ η συμμετοχή και για τις δύο περιόδους είναι εκατό ευρώ (100€). Προβλέπεται έκπτωση στα αδέλφια.
Το ημερήσιο κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ (20€).
Τα εργαστήρια διεξάγονται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες του μουσείου.
Υπεύθυνο προσωπικό φροντίζει για την ομαλή ροή του προγράμματος και την ασφάλεια των παιδιών.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο κτίριο που στεγάζεται το Μουσείο, στο κέντρο της Πλάκας.
Διασφάλιση επάρκειας ειδών ατομικής υγιεινής (π.χ. σαπούνι, χειροπετσέτες, αντισηπτικό κ.ά.) σε αίθουσες δραστηριοτήτων και τουαλέτες.
Προσφορά ατομικού σετ γραφικής ύλης (μαρκαδόροι, μολύβια κτλ) και υλικών για τα εικαστικά εργαστήρια.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

🎅🏻 🍬 Σας περιμένουμε και φέτος στο Xριστουγεννιάτικο Camp με πολλές βιωματικές δράσεις, αφιερωμένες στην όμορφη αυτή εποχή, παιχνίδια με τις τέχνες και δραστηριότητες που εξάπτουν τη φαντασία κάθε παιδιού!
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων κάνοντας κλικ εδώ 👇
https://forms.gle/

☎️2103250341 📧[email protected]

Διαβάστε επίσης:

Play Therapy για παιδιά και εφήβους 09-10/12 από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ

Παρουσίαση του βιβλίου «Μουσικά ερεθίσματα για βρέφη»-Ιανός 14/11