- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ένα πραγματικά Μεγαλοπρεπές παιδικό δωμάτιο!

Η νέα σειρά παιδικών δωματίων Royal, για αγόρια, μπορεί να χαρακτηριστεί με μία μόνο λέξη: ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Η Φινέτσα της σειράς Royal, είναι ανεπανάληπτη. Παλ αποχρώσεις, φίνος σχεδιασμός και λιτά αξεσουάρ που όλα μαζί συνάπτουν ένα ονειρεμένο δωμάτιο. Ένα παιδικό δωμάτιο για τα αγόρια μας που τους αρέσει η διακριτικότητα και το αριστοκρατικό στυλ.

Η νέα σειρά Royal, φτάνει στη χώρα μας αποκλειστικά από τα καταστήματα ΜΑΤΙΑΔΗΣ CILEK. Με όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν ασφάλεια και λογικές τιμές!

Ειδικότερα τη σειρά αυτή, ενδείκνυται να την επιλέξουμε αν αναζητάμε ένα παιδικό δωμάτιο που θα κρατήσει το παιδί από τα πρώτα σχολικά του χρόνια μέχρι και μετά την εφηβεία. Η υψηλότατη ποιότητα των επίπλων διασφαλίζει τη διάρκειά τους στο χρόνο. Κι επιπλέον, η διακόσμηση αυτού του δωματίου θα είναι πάντα διαχρονική και εξέχουσα.

Με αξεσουάρ που παραπέμπουν στο άθλημα της ιππασίας – δηλαδή για αγόρια που αξίζουν να είναι πάντα πρωταθλητές και γρήγορα σαν τον άνεμο!

Και μην ξεχνάτε, στα καταστήματα CILEK-MATIADIS κάνετε τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα σε 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ενώ η μεταφορά και η συναρμολόγηση της παραγγελίας σας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για εντός Αττικής περιοχές!

www.cilek.gr [2]

Τηλ:+302104965968

Tηλ: +302104953698