- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ένα φωτογραφικό ταξίδι στην άγρια φύση στον 4ο όροφο του THE MALL ATHENS (1/6-31/8)

Μετά την επιτυχημένη έκθεση «Δεινόσαυροι» το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, σε συνεργασία με το BBC Wildlife Magazine, επιστρέφει στην Αθήνα και στον εκθεσιακό χώρο του «THE MALL ATHENS», παρουσιάζοντας την άγρια πλευρά της φύσης μέσα από ένα φωτογραφικό ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από την 1η Ιουνίου 2012 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012 στο νέο εκθεσιακό χώρο του «THE MALL ATHENS» στον 4ο όροφο και όπως είναι λογικό έχει εναρμονιστεί στις… ανάγκες της εποχής. Οι απίστευτα υψηλής ποιότητας φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στο κοινό σε ψηφιακή μορφή με τον κατάλληλο φωτισμό έτσι ώστε οι εικόνες να «ζωντανέψουν» μπροστά στα μάτια μας!

104 μοναδικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία της φύσης, από βραβευμένους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο, θα εκτεθούν σε ειδικά φωτιζόμενα panels. Εξαιρετικές λήψεις δράσης από τα πιο άγρια ζώα της γης, αξέχαστες υποβρύχιες εικόνες, εναλλαγές φυσικών τοπίων και σπαρακτικές εικόνες απειλούμενων ειδών που θα… μαγέψουν τους μικρούς και θα ενθουσιάσουν τους μεγάλους!

Στο τέλος της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια προβολή βασισμένη στις καλύτερες φωτογραφίες των προηγούμενων διαγωνισμών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.


Λίγα λόγια για την ιστορία της έκθεσης

Για το 2011, 46η συνεχόμενη χρονιά του διαγωνισμού, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου αλλά και το BBC Wildlife Magazine επέλεξαν τις καλύτερες φωτογραφίες με θέμα την άγρια φύση και τα άγρια ζώα, μεταξύ των 4.307 συμμετοχών που στάλθηκαν από επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους. Μεταξύ αυτών, υπήρχαν και 11 συμμετοχές από την Ελλάδα, που όμως δεν κατάφεραν να επιλεχθούν για την προβολή τους στην έκθεση!

Πρώτη στάση της έκθεσης Wildlife Photographer of the Year ήταν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, όπου την αντίκρυσαν περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες! Αμέσως μετά, τον Μάρτιο του 2012, «ταξίδεψε» στον Καναδά και τρίτος «σταθμός» της έκθεσης είναι στο… «THE MALL ATHENS»!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.00 – 20.00

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 7280200, 210 6100493

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ € 1,5
ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ € 3,5

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.themallathens.gr [2]