Έρχεται η 8η απονομή των Mad Video Music Awards 2011

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 by VODAFONE CU έρχονται για 8η συνεχή χρονιά και φέρνουν μαζί τους το πιο mad Summer Of Love!
H 8η απονομή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 by VODAFONE CU, που διοργανώνονται από το MAD με τη χορηγία του VODAFONE CU, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Tο απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει και φέρνει μαζί του το καλοκαίρι, προβάλλοντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής μέσα από τη μουσική: Dance, Feel, Get2gether!

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τη φετινή απονομή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS by VODAFONE CU θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 17.00, στο MAD TV και την εκπομπή ΟΚ με τον Θέμη Γεωργαντά, σε ταυτόχρονη μετάδοση από το MAD RADIO 106,2. Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων σηματοδοτεί και την έναρξη της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιείται μέσα στα καταστήματα VODAFONE & METROPOLIS σε όλη την Ελλάδα, στο site www.videomusicawards.gr και μέσω sms μόνο για συνδρομητές VODAFONE.

Το καθιερωμένο Kick-off party των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου, με τον Mark Angelo και τους Playmen σε ένα άκρως καλοκαιρινό warm-up DJ set και special guest τον διεθνούς φήμης DJ Sandy Rivera, ο οποίος με τις dance μουσικές επιλογές του, θα μας βάλει στο Summer Of Love κλίμα των φετινών MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 by VODAFONE CU!

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, τα μουσικά happenings θα ξεκινήσουν από νωρίς, όπως κάθε χρονιά, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, για να κορυφωθούν με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 by VODAFONE CU, με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!

Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MAD TV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr, στο official page των βραβείων στο facebook /Mad Video Music Awards και στο official account στο twitter @madVMA.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 by VODAFONE CU έρχονται και φέρνουν μαζί το πιο mad SUMMER OF LOVE!
Dance.Feel.Get2gether!