Ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα το Sack n’ Seat από το AliceOnBoard.gr

Alice on Board…: Επιβιβάστηκε, ταξίδεψε, προσγειώθηκε, και συνεχίζει… σιγοτραγουδώντας εκείνους τους ταξιδιάρικους στίχους «Θα φτιάξω ένα κήπο μαγικό, για να πουλάω ηλιαχτίδες και γιο γιο και πεφταστέρια…θα φτιάξω ένα κιόσκι εξωτικό για να πουλάω φεγγαράδες και λωτό τα καλοκαίρια…Αν θες μαζί μου έλα και εσύ, δυο πειρατές σε ένα νησί…»
Όταν η μαμά της το ανακάλυψε στο Παρίσι είχε ξετρελαθεί πραγματικά. Ένα τόσο μικρό τσαντάκι που μεταμορφώνεται με τρόπο μαγικό σε καρεκλίτσα; Φοβερό και πραγματικά μαγικό. Έτσι από τον 8ο κιόλας μήνα της ζωής της έως και τα 2 της χρόνια (ή όταν έγινε 16 κιλά), η μαμά της το είχε πάντα μαζί, στην εκδρομή, στις διακοπές στις Κυριακάτικες βόλτες, γιατί ποτέ δεν ήξερε αν θα υπάρχουν ειδικές καρέκλες για να καθίσει.
Και τώρα πια η Αλίκη, σας παρουσιάζει το υπέροχο Sack n’ Seat. Στην Ελλάδα δεν το είχε βρει και τα φιλαράκια της δεν θα είχαν αυτή τη μοναδική εμπειρία γνωριμίας μαζί του. Το έφερε σε μερικά πανέμορφα χρώματα: Κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί (όπως το δικό της), apple green, και ροζ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα υπέροχο αντικείμενο απαραίτητο σε όλες τις μαμάδες είναι τα εξής:
– Πολύ πρακτικό και άνετο στη χρήση αφού αναδιπλώνεται και γίνεται ένα μικρό τσαντάκι που χωράει στην παλάμη του χεριού
– Ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις καρέκλες
– Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο
– Είναι δοκιμασμένο βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων EN 71 και EN 272
– Είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι 50% και πολυεστέρα 50%
– Απολαμβάνει πολλά βραβεία

Θα το βρείτε αποκλειστικά στο on line κατάστημα www.aliceonboard.gr