- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ακυρώθηκε η συναυλία της Kim Wilde

Την ακύρωση της συναυλίας της που είχε προγραμματισθεί για τις 13 Μαρτίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στο Fuzz Live Music Club, αποφάσισε η Βρεττανίδα τραγουδίστρια Kim Wilde, λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων.

Η γνωστή τραγουδίστρια, θα εμφανιζόταν για πρώτη φορά στην χώρα μας, στα πλαίσια της πρόσφατης και ιδιαίτερα επιτυχημένης Ευρωπαϊκής περιοδείας της για την προώθηση του νέου της άλμπουμ «Come Out And Play».

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.

Η επιστροφή όλων των εισιτηρίων, είτε αυτά αγοράστηκαν από το Ticket House, είτε από τα Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς & Γλυφάδα), θα γίνει από το Ticket House.

‘Οσοι αγόρασαν εισιτήρια ηλεκτρονικά από το Ticket Pro, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Ticket Pro (www.ticketpro.gr) ή επίσης με το Ticket House. Όσοι αγόρασαν εισιτήρια από το Musicland / Ticket House Θεσσαλονίκης, θα τα εξαργυρώσουν στο Musicland / Ticket House Θεσσαλονίκης.