- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς με το μουσικό σύνολο «The Quasi Quartetto»

Μετά την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», επαναλαμβάνουμε την γιορτή μας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, παρέα με τους εξαιρετικούς «Quasi Quartetto».

Δυο βιολιά, ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο και μια φωνή, διακεκριμένοι μουσικοί που απαρτίζουν συμφωνικές ορχήστρες της Αθήνας, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και άλλων μουσικών σχημάτων, αγκαλιάζουν γνωστά τραγούδια, «ξελογιάζοντας» το κοινό να συμμετέχει ενεργά στην παράστασή τους. Θεατές και μουσικοί, γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά, σκορπίζοντας ευχές, τραγούδια και αγάπη για τον νέο χρόνο που γεννιέται…

ΤΙ ΘΑ ΔΩ; Το μουσικό σύνολο «The Quasi Quartetto», έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, συνεργασίες με διαφόρους καλλιτέχνες κ.ά. Το φετινό, εορταστικό πρόγραμμα της βραδιάς, αποτελείται από μουσική ξένου και ελληνικού κινηματογράφου και φυσικά, από έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών!
ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ; Γεώργιος Μανωλάς, 1ο βιολί, Σπύρος Τραυλός, 2ο βιολί, Έλσα Παπέλη, βιολοντσέλο, Χρήστος Μπάκης, πιάνο – ενορχηστρώσεις, Ειρήνη Κουτσαύτη, φωνή.
ΠΟΥ; Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», Λέσβου 8, Κυψέλη (ύψος Πατησίων 212).
ΠΟΤΕ; Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη,1η Ιανουαρίου). ΤΙ ΩΡΑ; Στις 21:30. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ; 2 ώρες.
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ; Μόλις 10€/άτομο! Στην τιμή περιλαμβάνονται χειροποίητα εδέσματα και ένα ποτήρι κρασί, μπύρα ή τσικουδιά. Το δεύτερο ποτό από 3€.

Κρατήσεις θέσεων: 210-8645400