- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ανακαινίστε το μπάνιο και την κουζίνα σας, με μόλις 1665€* και 3100€* αντίστοιχα

H Eurobath, μέλος του ομίλου Home Art, παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της να σχεδιάζει αριστοτεχνικά τους χώρους σας με απεριόριστους συνδυασμούς ποιοτήτων και υλικών και να δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες για την ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας σας, σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Αυτή την άνοιξη, εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά της Eurobath και μεταμορφώστε το μπάνιο σας στον απόλυτο χώρο χαλάρωσης, μόλις με 1665€*. Πλακάκια και ψηφίδες, έπιπλα Arcom, νιπτήρες, μπαταρίες και κρύσταλλα ντουζιέρας, αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόταση της Eurobath για την αισθητική ανανέωση του μπάνιου σας.

Οι προσφορές της Eurobath δε σταματούν εδώ. Ανακαινίστε πλήρως το χώρο της κουζίνας σας, με έπιπλα κουζίνας gloss και πάγκους από βακελίτη. Επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας, ανάμεσα σε 4 αποχρώσεις λάκας και ξύλου, και δώστε νέα γεύση στην κουζίνα σας, μόλις με 3100€.

Για την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του νέου σας μπάνιου ή της κουζίνας σας, ειδικά συνεργεία αναλαμβάνουν την ολική αναμόρφωση του χώρου σας από το αρχικό στάδιο της σχεδίασης έως και την τελική υλοποίηση της ανακαίνισής του. Για περισσότερες προτάσεις από τη Eurobath, επισκεφτείτε τον εκθεσιακό της χώρο στα Γλυκά Νερά με την κάτοψη του χώρου σας και επιλέξτε, με τις συμβουλές των διακοσμητών της, σύγχρονης αισθητικής και υψηλής ποιότητας είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου και κουζίνας και δημιουργήστε εύκολα και οικονομικά το καταφύγιο που είχατε ονειρευτεί.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.