- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ανακαλύψαμε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Gonge

Στο online κατάστημα www.trikiklo.com [2] βρήκαμε τα παιχνίδια που θα ξετρελάνουν γονείς και παιδιά, αφού το πιο πιθανό είναι πως θα “μαλώνουν” ποιος θα πρωτοπαίξει.

Η δανέζικη Gonge κατασκευάζει εδώ και 40 χρόνια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, προσφέροντας design, λειτουργικότητα και κορυφαία ποιότητα. Έτσι, τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αναπτύσσουν τις κινητικές, κοινωνικές και πνευματικές τους ικανότητες, ενώ χαίρονται το παιχνίδι με τα προϊόντα της.
Πρόκειται για μια εντελώς νέα αντίληψη στο θέμα παιχνίδι για την ελληνική αγορά και στο www.trikiklo.com [2] έχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα! Εμείς “βάλαμε στο μάτι” και σας προτείνουμε δύο από αυτά:

Gonge – Balango για ασκήσεις ισορροπίας

Ένα πολύ έξυπνο και χρήσιμο παιχνίδι ισσοροπίας για παιδιά από 3 ετών.
Κατάλληλο για παιχνίδι, άθληση ακόμη και για στοχευμένη φυσικοθεραπεία, το Balanco της δανέζικης Gonge, ενεργοποιεί τις ψυχικές, σωματικές και αισθητικές λειτουργίες, όπως τον συντονισμό, την κινητικότητα, την αντίδραση, την αυτοσυγκέντρωση και την σωστή στάση του σώματος!

Περιλαμβάνει 3 εσωτερικά πάνελ με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας, τον λαβύρινθο, το ποντικάκι και το …οχτάρι.

Μέγιστο βάρος παίχτη τα 120 κιλά (άρα κάνει και για τους γονείς!)

Συνοδεύεται προαιρετικά με δύο ιμάντες υποστήριξης για ευκολότερη ισσοροπία (δείτε στις επιλογές).

Συνιστούνται για τα μικρότερα παιδιά.

Gonge – Hiltops για ατελείωτο σκαρφάλωμα

Πέντε “λοφάκια” σε διαφορετικά ύψη, που θα εμπνεύσουν τα παιδιά να πηδάνε από το ένα στο άλλο! Θα τα βοηθήσουν να μάθουν να εκτιμούν τις αποστάσεις και να καταλαβαίνουν τα ύψη. Κάθε ένα διαθέτει βάση από λάστιχο για να μην γλιστρά και να μην ταλαιπωρεί το πάτωμα. Επίσης είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να μην αναποδογυρίζουν.
Κατάλληλα και για τον κήπο, αφού είναι αδιάβροχα.
Ένα παιχνίδι που προκαλεί την κίνηση, τον προσανατολισμό, την ισορροπία και κυρίως το βασικό, ανθρώπινο ένστικτο όλων μας, να πάμε δηλαδή ψηλότερα!