- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ανακοινώθηκε επίσημα η εγκυμοσύνη της Κέιτ

Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κάθριν περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όπως ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι «ο δούκας και η δούκισσα Κέμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει παιδί. Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα», πρόσθετε η ανακοίνωση. «Η δούκισσα εισήχθη σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ Ζ’ στο κέντρο του Λονδίνου εξαιτίας σοβαρής ναυτίας. Καθώς η κύηση είναι στο αρχικό της στάδιο, η Αυτής Μεγαλειότης θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες και στη συνέχεια θα έχει ανάγκη ξεκούρασης», επισημαίνεται.
Εξάλλου και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «είμαι ενθουσιασμένος με τα νέα. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς».
Η δούκισσα Κάθριν, 30 ετών, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, επίσης 30 ετών, δεύτερο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, τον Απρίλιο του 2011.