Απαντήστε στην ερώτηση και κερδίστε 6 δωρεάν εισιτήρια για το Μουσείο Πειραμάτων από τον Φινέα και τον Φερμπ!

Με αφορμή την τηλεοπτική πρεμιέρα της ταινίας “Φινέας και Φερμπ: Στη δεύτερη διάσταση” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 9.00 π.μ αποκλειστικά στο Disney XD και
το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ στο Disney Channel, η Disney δίνει την ευκαιρία σε έξι παιδιά να κερδίσουν 6 δωρεάν εισιτήρια εισόδου για το Μουσείο Πειραμάτων! Τα παιδιά που θα κερδίσουν θα παραλάβουν επίσης και ένα μικρό δώρο σχετικά με την ταινία για να θυμούνται τους ήρωές της!

Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε είναι η εξής:

Για να συμμετάσχουν τα παιδιά στο διαγωνισμό, θα πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση “Αν ο Φινέας και ο Φερμπ σε έπαιρναν μαζί τους στη δεύτερη διάσταση και εκεί αποκτούσες τη δύναμη να αλλάξεις ό,τι ήθελες στο σχολείο σου τι θα άλλαζες; Και γιατί;”. Oι 6 πιο ευφάνταστες απαντήσεις θα κέρδισουν.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Η περιπέτεια ξεκινά ένα καλοκαιρινό απόγευμα στο Ντάνβιλ και παρακολουθεί τα ετεροθαλή αδέλφια Φινέα και Φερμπ στο μεγαλύτερο ταξίδι που έχουν κάνει ποτέ – σε μια άλλη διάσταση! Όταν τα δυο αγόρια ανακαλύπτουν ότι το αγαπημένο τους κατοικίδιο, ο πλατύπους Πέρυ, είναι στην πραγματικότητα μυστικός πράκτορας που μάχεται τις δυνάμεις του κακού καθημερινά, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί του σε μια μοναδική περιπέτεια που τους εκτοξεύει στο Ντάνβιλ της άλλης διάστασης, μιας τρομακτικά οικείας διάστασης, που μοιάζει με την πατρίδα τους. Εκεί, ένας πραγματικά δαιμόνιος Δρ. Ντούφενσμιτς έχει καταφέρει να κατακτήσει το σκοτεινό σύμπαν, απαγορεύοντας σε όλα τα πράγματα να ζήσουν το καλοκαίρι. Όταν ξεσκεπάζουν το σχέδιό του να ταξιδέψει πίσω στη δική τους διάσταση για να κατακτήσει το πραγματικό Ντάνβιλ, η παρέα, μαζί με τον δεύτερο εαυτό τους και μία μυστική ομάδα με το όνομα «Αντίσταση», υπό την καθοδήγηση της Καντάνς 2, πρέπει να εργαστούν ομαδικά για να τον σταματήσουν και να επαναφέρουν την τάξη, την ευτυχία και το καλοκαίρι πίσω στο Ντάνβιλ. Η τρίτη σεζόν του Φινέας και Φερμπ παίζεται στο Disney XD.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email) και στο πεδίο LINK θα γράψετε την απαντήσή σας στο ερώτημα του διαγωνισμού.
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • H Disney δίνει την ευκαιρία σε έξι παιδιά να κερδίσουν 6 δωρεάν εισιτήρια εισόδου για το Μουσείο Πειραμάτων! Τα παιδιά που θα κερδίσουν θα παραλάβουν επίσης και ένα μικρό δώρο σχετικά με την ταινία για να θυμούνται τους ήρωές της! Για να συμμετάσχουν τα παιδιά στο διαγωνισμό, θα πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση “Αν ο Φινέας και ο Φερμπ σε έπαιρναν μαζί τους στη δεύτερη διάσταση και εκεί αποκτούσες τη δύναμη να αλλάξεις ό,τι ήθελες στο σχολείο σου τι θα άλλαζες; Και γιατί;”. Δεκτές συμμετοχές από Παρασκευή 4 έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 14.00 μ.μ.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/ και jaba.gr

    Σε λίγα λεπτά θα ανακοινωθούν οι τυχεροί νικητές που έδωσαν τις πιο ευφάνταστες απαντήσεις στο ερώτημα: ““Αν ο Φινέας και ο Φερμπ σε έπαιρναν μαζί τους στη δεύτερη διάσταση και εκεί αποκτούσες τη δύναμη να αλλάξεις ό,τι ήθελες στο σχολείο σου τι θα άλλαζες; Και γιατί;

    Οι τυχεροί νικητές είναι οι :

    1. Δανάη Κουνάδη
    Απάντηση: Θα ηθελα το σχολείο μου να γινόταν ενα μεγάλο διαστημόπλοιο για να εξερευνήσω μαζί με τους συμμαθητές μου και τις δασκάλες μου το διάστημα,τους άλλους πλανήτες και τις άγνωστες μορφές ζωής

    2. Κώστας Πούλος
    Απάντηση: Επειδή με μαγεύει ο κόσμος του βυθού θα μεταμόρφωνα την αυλή του σχολείου σε ένα τεράστιο ενυδρείο με πολλά και σπάνια είδη ψαριών!!!

    3. Βιβή Ιατρίδου
    Απάντηση: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΔΗΛ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΧΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΑΓΗΤΟ ,ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    4. Αγγελική Ντρέλια
    Απάντηση: Θα έκανα τα θρανία τρενάκια του λούνα παρκ, τα στυλό γλυφιτζουρια και τα τετράδια μαλλί της γριάς.Οσο για τους δασκάλους και τις δασκάλες θα τους έκανα ζογκλέρ, ακροβάτες και κλόουν.

    5. Θεοδώρα Ντούνου
    Απάντηση: Θα άλλαζα τους δασκάλους να ειναι πιο αστειοι ,τα μαθηματα να ηταν μονο μαγεία σαν τον Χάρη Πότερ και να ε’αχαμε μεγάλους σωλήνες που να βγάζουν χρώματα για να παιζουμε μπουγέλο

    6. Κατερίνα Δασκαλοπούλου
    Απάντηση: Οταν η κορούλα μου ήταν στην Γ΄δημοτικού η δασκάλα της τους είχε βάλει αυτό το θέμα για έκθεση . Τότε λοιπόν η Ιωάννα είχε γράψει : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΛΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ , ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ , ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ,
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ………..
    ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ (Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ:
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ……
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ………..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ………ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΥΠΟΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.