- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Από την L’ Occitane με αγάπη: προϊόντα περιποίησης για το μωρό και τη μαμά

Με παράδοση δεκαετιών στα καλλυντικά με φυτική σύνθεση, η γαλλική L’ Occitane έχει να προτείνει σειρές προϊόντων που ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς.  Όπως το διεθνές bestseller της – η σειρά «Mom & Baby», που αποτελείται από διάφορα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος και αφρόλουτρο, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τη μαμά και από το μωράκι της!
Με το υπέροχο, πολύ απαλό πουδρέ άρωμά τους, τα προϊόντα της σειράς έχουν ένα «μυστικό συστατικό», το οποίο εξασφαλίζει την εξαιρετική τους υφή και τα κάνει ιδανικά για το τρυφερό δερματάκι του μωρού και την ευαίσθητη επιδερμίδα της μαμάς- το shea butter, γνωστό και ως βούτυρο karite, που παρασκευάζεται από ένα τροπικό δέντρο.
Πρόκειται για ένα πραγματικά θαυματουργό συστατικό με εξαιρετικές ιδιότητες που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ειδικών στην κοσμετολογία.  Είναι πλούσιο σε φυσικές βιταμίνες A, D, E, F και Κ, απαραίτητες για την επιδερμίδα, που εξασφαλίζουν την ενυδάτωση, τη θρέψη της και την αναδόμηση της, την προστατεύει από ερεθισμούς και από την βλαβερή δράση εξωτερικών παραγόντων. Είναι όμως και ένα συστατικό που απορροφάται εύκολα και γρήγορα από το δέρμα και ακόμα περιέχει φυσικό αντηλιακό φίλτρο.
Όλα τα παραπάνω το κάνουν ιδανικό συστατικό για προϊόντα για βρέφη από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής τους, αλλά και για τις γυναίκες, ειδικά όσες βρίσκονται ακόμα σε ευαίσθητη  περίοδο «αποκατάστασης» μετά τον τοκετό. Σε συνδυασμό δε με άλλα ευεργετικά συστατικά – όπως τα φυτικά έλαια και τα ανθόνερα, που συμπεριλαμβάνονται στα προϊόντα της L’ Occitane – εξασφαλίζει τη μοναδική περιποίηση και φροντίδα. Και φυσικά όλα τα προϊόντα της σειράς είναι υποαλλεργικά, δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα, σιλικόνη, paraben και μεταλλικά άλατα.

*Η κρέμα για πρόσωπο και σώμα «Mom & Baby» φέρει την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων Ecocert – ανεξάρτητου οργανισμού ελέγχου και πιστοποίησης που δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και διασφαλίζει τους αυστηρότερους κανονισμούς και ελέγχους τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στην διαδικασία παραγωγής του.

Τα προϊόντα διατίθενται στα καταστήματα L’ Occitane:
Κασσαβέτη 6, Κηφισιά
Π. Εσπερίδων 2Α, Γλυφάδα
Σόλωνος 25, Κολωνάκι
The Mall Athens
Πολυκαταστήματα Notos Galleries
25ης Μαρτίου 6, Ν. Σμύρνη