Αρωματική ενυδάτωση με Eau des bienfaits της Roger & Gallet

Ένα νέο προϊόν ενυδάτωσης και τόνωσης με άρωμα από σαγκουίνι δημιούργησε η Roger & Gallet γιορτάζοντας την επέτειο των 150 χρόνων της με έναν επανασχεδιασμό της περίφημης μποτίλιας του Αυτοκράτορα.

Το αναζωογονητικό άρωμα του “Eau des bienfaits” αποτελεί μία νέα τελετουργική θεραπεία που διεγείρει το μυαλό και περιποιείται το δέρμα από το κεφάλι έως τα δάχτυλα! Λαμπερό, ενυδατικό και εξαιρετικά τονωτικό. Μια αγωγή ενυδάτωσης σε μορφή αρώματος ή ένα φρέσκο άρωμα με ενυδατικές ιδιότητες; Το “Eau des bienfaits” είναι όλα αυτά!

Είναι ένας συνδυασμός ενυδατικής σύνθεσης με ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης & τονωτικού αρώματος με Αιθέρια Έλαια. Τα συστατικά είναι επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες ενώ το άρωμα του μας ταξιδεύει στην καρδιά ενός Ιταλικού Κήπου των Εσπερίδων. Οι υψηλές νότες, αφήνουν το σαγκουίνι να διαχέει τη ζωτικότητά του στο μυαλό, σε αρμονία με άλλα τρία αιθέρια έλαια: το μανταρίνι, το περγαμόντο και το λεμόνι. Οι μεσαίες νότες θυμίζουν φύλλα βιολέτας και άνθους πορτοκαλιάς που γλυκαίνουν την καρδιά με την αρμονία των εξελιγμένων και λεπτών λουλουδένιων τόνων, ενώ ο κέδρος και το πατσουλί προσδίδουν βάθος στο αρωματικό ίχνος.

Το “Eau des bienfaits” επιδρά, αποδεδειγμένα, σημαντικά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προσφέροντας +61% περισσότερη ενυδάτωση μόλις τριάντα λεπτά μετά την εφαρμογή και +48% περισσότερη ενυδάτωση ακόμα και οκτώ ώρες μετά την εφαρμογή.