Ατελείωτο παιχνίδι στο μεγαλύτερο παιδικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα (7, 8, 9/9)


Παιδιά, αλλά και όσοι αισθάνεστε παιδιά, ετοιμαστείτε. 7, 8, 9 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, μια μεγάλη γιορτή για όλους εσάς θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο.


Με το KIDS 4 FUN, μια μεγάλη γιορτή για παιδιά ηλικίας 4-15 ετών, θα υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο. Η Πλατεία Νερού στο Φάληρο θα γεμίσει για 3 μέρες με κάθε είδους παιχνίδια δράσης από την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
Ένας υπέροχος χώρος 10.000 τ.μ. δίπλα στη θάλασσα θα μετατραπεί σε παιχνιδούπολη, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.


Bungee τραμπολίνο, πύργοι αναρρίχησης, εναέριες διαδρομές με σχοινιά, τοξοβολία, συγκρουόμενες μπάλες, φουσκωτό ποδόσφαιρο, αγώνες με τρίκυκλα, bungee διάδρομοι, φουσκωτά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, μαθήματα μαγειρικής, οικολογικές οργανώσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όσους βρεθούν στον Ολυμπιακό πόλο εκείνες τις μέρες, για να περάσουν ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο λίγο πριν την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.


Αλλά για να μην ξεχνάμε και τους γονείς, εξειδικευμένοι ψυχοπαιδαγωγοί θα συζητούν μαζί τους πάνω σε παιδικά και εφηβικά θέματα και διατροφολόγοι από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής θα τους ενημερώνουν σχετικά με την υγιεινή διατροφή των παιδιών.
Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος καφεστίασης 800 τ.μ., θα μετατρέψει την επίσκεψη στο φεστιβάλ σε ολοκληρωμένη έξοδο!
Μικροί και μεγάλοι φορέστε… άνετα παπούτσια και δώστε το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή για το παιδί!

INFO
ΠΟΥ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ – ΦΑΛΗΡΟ (με Τραμ: στάση “ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ”, με Λεωφορείο: στάση “ΦΟΡΟΣ”. Στο χώρο υπάρχει μεγάλο parking 2.500 θέσεων)
ΠΟΤΕ: 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2012
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Παρασκευή 4 – 9 μ.μ. Σάββατο & Κυριακή 10π.μ.- 9μ.μ.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6€ (Το εισιτήριο ισχύει για όλες τις δραστηριότητες)
Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδιά και η είσοδος σε παιδιά που δεν συνοδεύονται από ενήλικες.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 216 900 1633, www.kids4fun.gr