Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εγκατέλειψε την δίκη και τις Πανελλήνιες 2023
  • Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εγκατέλειψε την δίκη και τις Πανελλήνιες 2023 – Η ποινή που θα εκτίσει

    Τους λόγους που ο εντολέας τουΜπάμπης Αναγνωστόπουλος παραιτήθηκε από την έφεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών αλλά και από τις πανελλαδικές εξετάσεις, εξήγησε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρωινό μας»  με την Φαίη Σκορδά.

    «Είναι σημαντικά τα αίτια» τόνισε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σχετικά με την απόφαση που έλαβε ο καταδικασμένος για τον φόνο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

    «Οι λόγοι είναι κυρίως προσωπικοί. Και λόγω σημαντικών αιτίων και συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί» επισήμανε ο κ. Παπαϊωαννίδης υπογραμμίζοντας πως είναι καθαρά επιθυμία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να μην συνεχιστεί η δίκη.

    «Δήλωσε τη μη συνέχιση και συμμετοχή του στις Πανελλαδικές λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί αλλά και λόγω του γενικότερου περιβάλλοντος που υπάρχει» τόνισε και εξήγησε ότι «η παραίτηση από την έφεση πρακτικά σημαίνει, ότι θα παραμείνει η πρωτόδικη επιβληθείσα ποινή».

    «Είναι σημαντικά τα αίτια» τόνισε ο δικηγόρος σχετικά με την απόφαση που έλαβε ο καταδικασμένος για τον φόνο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

    Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου : Γιατί παραιτήθηκε από την έφεση ο εντολέας του

    Η ποινή που θα εκτίσει μετά την απόσυρσή του από την έφεση

    Μετά την παραίτηση του πιλότου από τα ένδικα μέσα , που ανακοίνωσε ο συνήγορος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, για τον Αναγνωστόπουλο τίθεται σε ισχύ η καταδίκη της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία της Καρολάιν, της δεκαετούς κάθειρξης για την θανάτωση του κουταβιού που είχαν υιοθετήσει και της ποινής των 1,5 ετών για τις ψευδείς καταθέσεις που έδινε στις αρχές προσποιούμενος το θύμα ληστείας μετά φόνου.

    Έτσι, ο Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να εκτίσει πραγματική ποινή που θα φθάνει περίπου τα 20 χρόνια αναφέρει το news247.gr.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανατροπή! Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραιτήθηκε από τη δίκη του και δεν θα δώσει Πανελλήνιες

    Κρήτη: Κρίσιμες οι ώρες για τον 12χρονο που έπεσε από το μπαλκόνι – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

    Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα και οι απαντήσεις στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

  • Επικοινωνήστε μαζί μας:
    Μύλων 75 104 41 Αθήνα
    210 5121893 | 6981 090029

    τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

    [email protected]

    για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

    Εγγραφή στο Newsletter

  • ESPA