Αvenue: Υποδεχόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα Forever Friends (5-31/12)

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο AVENUE μας περιμένει στην ζεστή αγκαλιά του με μεγάλες εκπλήξεις, δώρα και φυσικά παρέα με το αρκουδάκι των Forever Friends ζωντανό κάθε ημέρα. Το αρκουδάκι Forever Friends συμβολίζει την αγάπη και την ζεστασιά που αυτές τις ημέρες τα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Από την Δευτέρα 5 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα να τραγουδήσουμε να χορέψουμε και να φωτογραφηθούμε με την μασκότ του Forever Friend στο μαγικό έλκηθρο του.
Και ακόμη θα διασκεδάσουμε με ποικίλα θεατρικά, διαδραστικά δρώμενα με καλικατζαράκια και μαγισσούλες, θα ακούσουμε παραμύθια, θα ζωγραφίσουμε τα αγαπημένα μας αρκουδάκια και θα μεταμορφωθούμε σε αρκουδάκια! Ακόμα θα μάθουμε να κατασκευάζουμε Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο μας, παιχνίδια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ευχετήριες κάρτες για τη γιαγιά και τον παππού!
Το AVENUE για ακόμα μια φορά είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και φιλοξενεί από τις 12 έως τις 18 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικό Bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για τις ανάγκες του οργανισμού.
Και μιας η μαγεία δεν τελειώνει ποτέ στις 19 έως τις 31 Δεκεμβρίου το εμπορικό κέντρο θα γεμίσει από «Smiling Angels» που θα δίνουν στο παιδάκι σας ένα δωράκι και ακόμα ένα για να το δώσει το ίδιο σε κάποιο άλλο παιδάκι που το έχει ανάγκη πραγματικά!!!
Τα Χριστούγεννα φέτος στο AVENUE θέλουμε να είναι μαγικά όπως αρμόζει στις χριστουγεννιατικό πνεύμα και όπως αγαπάνε μικροί και μεγάλοι. Η προσπάθεια μας είναι να διασκεδάσουμε, να παίξουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά κυρίως να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε πάντοτε κοντά με κάθε ευκαιρία σε όλους όσους μας χρειάζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.avenuemall.gr/