- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Γίνε ο… Σεφ του Άη Βασίλη στο Athensheart! (30-31/12)

Μέσα σε μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα, το εμπορικό κέντρο Athensheart υποδέχεται τα Χριστούγεννα και διοργανώνει συναρπαστικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους να γίνουν «Σεφ του Άη Βασίλη» και να κερδίσουν πολλά γιορτινά δώρα.
Oι μικροί επισκέπτες του Athensheart ακολουθούν την πιο «γλυκιά» διαδρομή στους χώρους του εμπορικού και κερδίζουν μια ξεχωριστή επιβράβευση, γνωρίζοντας τον αγαπημένο τους Άη Βασίλη.
Περνώντας από όλα τα επίπεδα του athensheart, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να «μεταμορφωθούν» με ένα ιδιαίτερα «γλυκό» face painting, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα, τρουφάκια, κέικ και διακοσμητικά με μυρωδάτες κανέλες και να γράψουν τις ευχές τους στη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα. Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις «δοκιμασίες», τα παιδιά φτάνουν στον Άη Βασίλη. Παραλαμβάνουν το σκούφο του σεφ, κερδίζουν τον τίτλο του Σεφ με γλυκίσματα, ενώ παράλληλα λαμβάνουν μέρος σε καθημερινές κληρώσεις, με δώρα από τα καταστήματα του athensheart.

Athensheart
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας