- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Για βελούδινα χέρια, εσείς τι χρησιμοποιείτε;

Τα χέρια μας είναι από τα πιο ταλαιπωρημένα σημεία του σώματος μας για δύο κυρίως λόγους: είναι συνεχώς εκτεθειμένα στις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος και η επιδερμίδα τους είναι πολύ λεπτή με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται γρήγορα.

H νέα κρέμα χεριών Johnson’s 24hr Moisture Radiance ενυδατώνει εντατικά και καταπολεμά την ξηρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα ομοιόμορφη και φυσικά λαμπερή. Έτσι χαρίζει απαλότητα που διαρκεί όλη μέρα ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Το μυστικό της; Δύο συστατικά με εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα: το Βούτυρο Κακάο & το Βούτυρο Καριτέ:

Το Βούτυρο Κακάο περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά, έχει μεταξένια υφή και είναι γνωστό ότι βοηθά στην εντατική ενυδάτωση ακόμα και στην αντιμετώπιση του σκασμένου και πολύ ξηρού δέρματος. Επιπλέον, έχει ένα ευχάριστο και μοναδικό άρωμα με απολαυστικές νότες…σοκολάτας!

Το Βούτυρο Καριτέ, μυστικό ομορφιάς της βασίλισσας Νεφερτίτης και των γυναικών της Αφρικής για αιώνες, περιέχει αντιοξειδωτικά έλαια που ενυδατώνουν, αναδομούν και αναπλάθουν την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη φυσική της λάμψη. Το Βούτυρο Καριτέ είναι επίσης πλούσιο σε Βιταμίνη Α, Ε και F ενώ περιέχει Αλλαντοΐνη που αναζωογονεί και αναπλάθει την επιδερμίδα.
Βρείτε τώρα τη μοναδική σειρά Johnson’s 24hr Moisture Radiance με Βούτυρο Κακάο και Βούτυρο Καριτέ που περιέχει επίσης αφρόλουτρα και ενυδατικά σώματος, έχει πλούσια σύνθεση και θρεπτικές βιταμίνες ενώ σας εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας!

Johnson’s 24hr Moisture Radiance Ηand Cream 75ml. Ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα και ανακουφίζει τα ξηρά και σκασμένα χέρια από την πρώτη κιόλας χρήση, αφήνοντας την επιδερμίδα υπέροχα αρωματισμένη με νότες σοκολάτας!. Λ.Τ.€ 2,98Λ